İki öğretim üyemiz Bilim Akademisi tarafından verilen BAGEP 2019 Ödülü almaya hak kazanmıştır. Ödüller

Dr. Öğr. Üyesi Didem Unat (Bilgisayar Mühendisliği) Dr. Öğr. Üyesi Barış Yıldız (Endüstri Mühendisliği) Bu ödül üstün başarılı genç bilim insanlarına verilmekte olup 2 sene boyunca araştırma desteğini de içermektedir.

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Öğrencilerimizin «KİMMTE 2» Başarısı Ödüller

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Öğrencilerimizin «KİMMTE 2» Başarısı

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği öğrencilerimiz 2.Kimya Mühendisliği Tasarım Yarışmasında (KİMMTE) hazırladıkları 3 proje ile yarışmaya katılan 52 grup arasından ödüle layık görüldü.

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 25 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi Etkinlikler

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özgür Barış Akan’ın “Internet of Everything – From Molecules to the Universe” konulu seminerinin ardından gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezun Buluşmasına katılım oldukça yüksekti.

SOLA (Informs – Section on Location Analysis) Tez Ödülü Ödüller

SOLA (Informs – Section on Location Analysis) Tez Ödülü

2018 SOLA (Informs -Section on Location Analysis) Tez Ödülü kazanan Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Dr. Barış Yıldız’a tebrikler.

Akıllı Gelecek Konferansı Etkinlikler

Akıllı Gelecek Konferansı

Akıllı Gelecek konuşma ve panellerinde, Bulut Bilişimin Geleceği, İnsan-Robot Etkileşimi, Yapay Zeka, Yapay Duygusal Zekanın Yükselişi ve Yaşam Bilimlerinde Dijital Çağ konularını ele alan oturumlar düzenlendi.

Nanoscale Horizons En İyi Poster Ödülü Ödüller

Nanoscale Horizons En İyi Poster Ödülü

Biyomedikal Bilimi ve Mühendisliği Doktora Öğrencimiz Houman Jalali, Toronto’da düzenlenen Onuncu Uluslararası Kuantum Noktalar konferansında “Synthesis of Bio-compatible Type-II InP/ZnO Quantum Dots” başlıklı çalışması ile Nanoscale Horizons Poster ödülünü kazandı.

SOLA (Informs – Section on Location Analysis) Tez Ödülü Ödüller

Journal of International Marketing Ödüller

Journal of International Marketing

Amerikan Pazarlama Derneği (AMA), İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden Prof. Dr. Ayşegül Özsomer'in, üç yıllık bir süre için Journal of International Marketing'in Baş Editörü olacağını duyurdu.

Dr. Yüksel Peker, Amerikan Uyku Tıbbı Akademisi'nin (AASM) Üyeliği'ne seçildi. Öne Çıkanlar

Dr. Yüksel Peker, Amerikan Uyku Tıbbı Akademisi'nin (AASM) Üyeliği'ne seçildi.

Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan Dr. Yüksel Peker, Amerikan Uyku Tıbbı Akademisi'nin (AASM) Üyeliği'ne seçildi.

CFA Institute Research Challenge Ödüller

CFA Institute Research Challenge

Ödüller 2024-03-06 20:09

Ödüller 2024-03-06 12:47

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Öğrencilerimizin «KİMMTE 2» Başarısı

Etkinlikler 2024-03-06 12:38

Ödüller 2024-03-06 12:44

Etkinlikler 2024-03-06 12:39

Akıllı Gelecek Konferansı

Ödüller 2024-03-06 12:48

Nanoscale Horizons En İyi Poster Ödülü

Ödüller 2024-03-06 12:58

Ödüller 2024-03-06 10:27

Journal of International Marketing

Öne Çıkanlar 2024-03-06 10:33

Dr. Yüksel Peker, Amerikan Uyku Tıbbı Akademisi'nin (AASM) Üyeliği'ne seçildi.

Ödüller 2024-02-28 07:02

CFA Institute Research Challenge