Bruce H. Rankin 4th Annual Memorial Lecture Etkinlikler

Bruce H. Rankin 4th Annual Memorial Lecture

Tanıtım metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Koç Üniversitesi ve İş Bankası Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı Etkinlikler

Koç Üniversitesi ve İş Bankası Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi Açıldı

İş Bankası ve Koç Üniversitesi; ülkemizin bilimsel ve akademik faaliyetlerine katkıda bulunmak, yapay zekâ alanında ileri düzeyde çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla “Yapay Zekâ Uygulama ve Araştırma Merkezi” kuruldu. Merkez; ülkemizdeki bilimsel ve akademik faaliyetlere katkıda bulunmayı, yapay zekâ alanında ileri düzeyde çalışmalar gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 25 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi Etkinlikler

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Özgür Barış Akan’ın “Internet of Everything – From Molecules to the Universe” konulu seminerinin ardından gerçekleşen Mühendislik Fakültesi Mezun Buluşmasına katılım oldukça yüksekti.

Akıllı Gelecek Konferansı Etkinlikler

Akıllı Gelecek Konferansı

Akıllı Gelecek konuşma ve panellerinde, Bulut Bilişimin Geleceği, İnsan-Robot Etkileşimi, Yapay Zeka, Yapay Duygusal Zekanın Yükselişi ve Yaşam Bilimlerinde Dijital Çağ konularını ele alan oturumlar düzenlendi.

“Anayasal Yorumun Geleceği: Bireysel Başvuru ve Norm Denetimi İçin Yeni Perspektifler” Konferansı Etkinlikler

Anayasa Mahkemesi Anayasa Yargısı Araştırmaları Merkezi (AYAM) ile Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi iş birliğinde 26 Şubat 2024 tarihinde “Anayasal Yorumun Geleceği: Bireysel Başvuru ve Norm Denetimi için Yeni Perspektifler” konulu konferans düzenlendi.

CEMS Mezunları Londra’daki Mezuniyet Törenine Katıldı Etkinlikler

CEMS Mezunları Londra’daki Mezuniyet Törenine Katıldı

Her sene tüm partner okulların katılımıyla gerçekleştirilen CEMS mezuniyet töreninin sonuncusu 9 Aralık 2023’te İngiltere’nin önde gelen işletme okullarından olan, London School of Economics ev sahipliğinde gerçekleşti.

President Erdoğan Awards Prof. Caner Süsal with the TÜBA Academy Prize Etkinlikler

President Erdoğan Awards Prof. Caner Süsal with the TÜBA Academy Prize

Zaman Serileri Ekonometri Çalıştayı: Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılını Kutlarken Etkinlikler

3 Kasım 2023 Cuma günü Koç Üniversitesi‘nde gerçekleştireceğimiz Zaman Serileri Ekonometri Çalıştayı ilham veren bir etkinlik oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar Etkinlikler

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıl Dönümünde Yansımalar

Koç Üniversitesi & Turkish Studies Sempozyumu

Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Çalıştayı Etkinlikler