KWORKS'24 Girişim Hızlandırma Programları Başvuruları Devam Ediyor Eğitim

KWORKS'24 Girişim Hızlandırma Programları Başvuruları Devam Ediyor

Teknoloji tabanlı, yüksek ticarileşme potansiyeline sahip girişimleri olan ve aşağıdaki kriterleri sağlayan tüm Koç Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri KWORKS’24 programlarına başvurmaya davetlidir!

Prof. Dr. Zeynep Aycan, Yeni Nesil İçin Liderlik Eğitim

Prof. Dr. Zeynep Aycan, Yeni Nesil İçin Liderlik

Geleneksel yönetim tarzının baskın olduğu ülkemizde, liderlik türü “güç kültürü” kodlarıyla örülü ama günümüz koşullarında özellikle yeni neslin taleplerine cevap veremiyor.

CE Distinguished Seminar by Prof. Onur Mutlu Eğitim

CE Distinguished Seminar by Prof. Onur Mutlu

College of Engineering Distinguished Seminar titled “Future Computing Platforms: Challenges and Opportunities” by Prof. Onur Mutlu.

Yeni Fakülte Üyelerimiz! Eğitim

Yeni Fakülte Üyelerimiz!