Prof. Dr. Metin Sitti, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin panelinde konuştu. Ekonomi

Prof. Dr. Metin Sitti, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin panelinde konuştu.

“Yeni dünya multidisipliner bakış açısına sahip bireyler tarafından yönetilecek. Mezunlarımızın geçen yıl %10’u kendi işini kurdu. Amacımız sosyo-ekonomik katkı anlamında, ne kadar çok start-up yaratırsak, ne kadar çok yarattığımız patentler lisans olarak endüstriye ürün olarak kazandırılırsa bu Türkiye’nin ilerlemesine çok önemli bir katkı sağlıyor. Üniversitemizin çok önemli bir eğitim vermenin yanında araştırmanın ve inovasyonun da dünya standartlarında çok başarılı olması önemli bir kriterimiz…”

15. Kış Ekonomi Çalıştayı  Ekonomi

15. Kış Ekonomi Çalıştayı

Büyük bir coşku ve heyecanla Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bu özel dönemde, 15. Kış Ekonomi Çalıştayı başarıyla tamamladık. Çalıştay, 22 Aralık 2023 Cuma günü, 09:00- 18:30 saatleri arasında SNA-A43 sınıfında başarıyla gerçekleşti.

Ekonomi 2024-05-07 14:13

Prof. Dr. Metin Sitti, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin panelinde konuştu.

Ekonomi 2023-12-27 05:26

15. Kış Ekonomi Çalıştayı