O Kadar Masum Değil: Din Adamları, Hükümdarlar ve Batı Avrupa'nın Etno-Dini Temizliği Araştırma

Uluslararası İlişkiler Bölümümüzden Prof. Dr. Şener Aktürk'ün Orta Çağ Batı Avrupa'sında yaşanan etnik-dinsel temizliğin nedenlerini ve sonuçlarını incelediği “O Kadar Masum Değil: Din Adamları, Hükümdarlar ve Batı Avrupa'nın Etno-Dini Temizliği” makalesi, alanının en prestijli dergilerinden International Security’de yayımlandı.

Dr. Uğur Teğin ve öğrencisi Bahadır Utku Kesgin’i çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz Araştırma

Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Dr. Uğur Teğin ve öğrencisi Bahadır Utku Kesgin, verimli makine öğrenimi için kaotik doğrusal olmayan dinamikleri kullanan yeni bir analog hesaplama yöntemi geliştirdiler. Nature Portfolio’nun Communication Engineering dergisinde yayınlanan ve Nature'ın "Neuromorphic Hardware and Computing 2024" koleksiyonunda yer alan çalışmaları, nöromorfik hesaplamadan ilham alan düşük güçlü, son derece doğru bir analog model sunuyor.

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği Araştırma

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği

Fen Fakültesi, Matematik Bölümü, Uygulamalı ve Hesaplamalı Matematik alanında çalışmalarını sürdüren Dr. Öğr. Üyesi Selin Aslan’ı, projesiyle elde ettiği bu araştırma desteği için tebrik ederiz.

Tüketici Araştırmalarında Düşünce Liderliği Araştırma

Tüketici Araştırmalarında Düşünce Liderliği

Prof. Dr. Zeynep Gürhan Canlı yakın zamanda yayımlanan kapsamlı bir akademik kıyaslama analizinde "Tüketici Araştırmalarında Düşünce Lideri" olarak tanındı.

KUISCID Haziran ayı bülteni yayınlandı! Bilim & Teknoloji

KUISCID Haziran ayı bülteni yayınlandı!

Tüketici Araştırmalarında Düşünce Liderliği Araştırma

Tüketici Araştırmalarında Düşünce Liderliği

Koç Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyemiz Prof. Zeynep Gürhan Canlı'nın yakın zamanda yayımlanan kapsamlı bir akademik kıyaslama analizinde "Tüketici Araştırmalarında Düşünce Lideri" olarak tanınmasından büyük bir gurur duyuyoruz.

Üniversite Sempozyumu Araştırma

Üniversite Sempozyumu

Hekimliğe İlk Adım Araştırma

Hekimliğe İlk Adım

Acinetobacter baumannii: Hızlı Tanı Teknikleri Araştırma

Acinetobacter baumannii: Hızlı Tanı Teknikleri

Türkiye’nin Enfeksiyon Haritası Araştırma

Türkiye’nin Enfeksiyon Haritası

Araştırma 2024-07-26 11:28

Araştırma 2024-07-22 11:44

Araştırma 2024-07-09 06:37

2024 Kadın Akademisyenlere Araştırmaya Dönüş Desteği

Araştırma 2024-07-09 12:32

Bilim & Teknoloji 2024-07-03 10:13

KUISCID Haziran ayı bülteni yayınlandı!

Araştırma 2024-06-14 06:31

Araştırma 2024-06-10 07:22