Prof. Dr. İsmail Lazoğlu Uluslararası Üretim Mühendisliği Akademisi’ne tam üye seçildi. Bilim & Teknoloji

IEEE World Haptics En İyi Poster Sunum Ödülü Bilim & Teknoloji

IEEE World Haptics En İyi Poster Sunum Ödülü

Yasemin Vardar, Aykut İşleyen, Muhammed Khurram Salem, Çağatay Başdoğan, 6-9 Haziran 2017 tarihleri arasında Almanya ‘da gerçekleşen IEEE World Haptics Konferansında en iyi poster sunumu ödülünü almaya hak kazandı.

Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun INFORMS Başarısı Bilim & Teknoloji

Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun INFORMS Başarısı

Endüstri Mühendisliği Topluluğu (IES) 2017 yılı INFORMS öğrenci organizasyonları arasında en başarılılar arasında yer aldı ve listede yer alan Kuzey Amerika üniversiteleri dışında tek üniversite topluluğu da oldu. Topluluğa ve danışmanları Metin Türkay Hoca’ya tebrikler.

Koç Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu Platin Level Darrel Chong Öğrenci Ödülü’nün Sahibi Oldu Etkinlikler

Türkiye’nin ilk yerli protez kolu Koç Üniversitesi’nde geliştirildi. Bilim & Teknoloji

Türkiye’nin ilk yerli protez kolu Koç Üniversitesi’nde geliştirildi.

Öğretim üyemiz İsmail Lazoğlu ve doktora öğrencimiz Sarmad Shams üniversitemiz çalışanı Ömer Çakar için geliştirdikleri protez kol projesini başarıyla tamamladı.

KİMMTE 2017 Etkinlikler

KİMMTE 2017

Koç Üniversitesi Kimya ve Biyoloji Mühendisliği son sınıf öğrencileri, 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) düzenlenen Kimya Mühendisliği Tasarım Etkinliğinde (KİMMTE 2017) yarıştı.

Science and Engineering Day Bilim & Teknoloji

Science and Engineering Day

Fen Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen “Science and Engineering Day” organizasyonunda son sınıf öğrencilerimizin bitirme projeleri sergilendi ve öğretim üyeleri, çeşitli sektörlere mensup önemli katılımcılar, mezunlar ve üniversite genelinde tüm bölümlerden öğrencilerle buluştu.

KU ++ 2017, Türkiye çapında 27 üniversiteden 250 katılımcı, 29 finalist ve 3 kazanan ekip Bilim & Teknoloji

KU ++ 2017, Türkiye çapında 27 üniversiteden 250 katılımcı, 29 finalist ve 3 kazanan ekiple sona erdi!

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 19 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi Etkinlikler

KU Mühendislik Fakültesi mezunları ve akademisyenleri 19 Nisan’da KoçPera’da yeniden bir araya geldi!

2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü Ödüller

2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü

“2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” sahibi Dr. Alper Erdoğan’a ve “2017 Mühendislik Fakültesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” sahibi Dr. Erdem Alaca’ya tebrikler.

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 10:02

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 10:03

IEEE World Haptics En İyi Poster Sunum Ödülü

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 09:19

Endüstri Mühendisliği Topluluğu’nun INFORMS Başarısı

Etkinlikler 2024-03-06 09:18

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 10:00

Türkiye’nin ilk yerli protez kolu Koç Üniversitesi’nde geliştirildi.

Etkinlikler 2024-03-06 09:57

KİMMTE 2017