2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü Ödüller

2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü

“2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” sahibi Dr. Alper Erdoğan’a ve “2017 Mühendislik Fakültesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü” sahibi Dr. Erdem Alaca’ya tebrikler.

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Gönen Ödüller

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Gönen

Dr. Gönen’in BAGEP ödül programı için önerdiği araştırma programı “Göğüs kanserinde kişiselleştirilmiş tedavi yaklaşımlarının iyileştirilmesi için hesaplamalı yöntemler” başlığı altında verilebilir.

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Cengiz Onbaşlı Ödüller

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Cengiz Onbaşlı

Alphabet’in (Google) yönetim kurulu başkanı Eric Schmidt’e göre her iki günde insanlık 2003’e kadar oluşturduğundan daha fazla veri üretmektedir.

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin girişimi ve özverili çalışmaları ile hayat bulan TunnelX açıldı Bilim & Teknoloji

Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin girişimi ve özverili çalışmaları ile hayat bulan TunnelX açıldı.

IEEE Robotik ve Otomasyon Topluluğu adlı Öğrenci Kulübü onaylandı. Ödüller

IEEE Robotik ve Otomasyon Topluluğu adlı Öğrenci Kulübü onaylandı.

Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Erişilebilir ve Sürdürülebilir Pilot Üretimine Yönelik Nanoteknoloji Bilim & Teknoloji

“Yüksek Katma Değerli Ürünlerin Erişilebilir ve Sürdürülebilir Pilot Üretimine Yönelik Nanoteknoloji Platformu” projemiz hayata geçmiştir.

Boston Genom Bilimi Festivali Araştırma

Boston Genom Bilimi Festivali

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Cem Albayrak’ın doktora sonrası araştırmacı olarak yaptığı çalışmalara iki internet portalında yer verildi. Kendisi tek hücre analiziyle ilgili projesini Zürih Federal Teknoloji Enstitüsü’nde (ETH Zürich) görevli Prof. Savaş Tay’ın laboratuvarında tamamlamıştı.

‘Distinguished Lecturer’ olarak seçilen Prof. Dr. Özgür Barış Akan’a tebrikler Ödüller

‘Distinguished Lecturer’ olarak seçilen Prof. Dr. Özgür Barış Akan’a tebrikler

IEEE Nanoteknoloji Konseyi tarafından ‘Distinguished Lecturer’ olarak seçilen Prof. Dr. Özgür Barış Akan’a tebrikler

TÜBA GEBİP Ödülü – Dr. Alper Uzun Bilim & Teknoloji

TÜBA GEBİP Ödülü – Dr. Alper Uzun

Bu ödül çerçevesinde öncelikle iyonik sıvı kaplı metal oksit destekli metal katalizörlerindeki yapı-performans ilişkileri detaylı bir şekilde belirlenip, bu bilgi doğrultusunda hidrokarbonların yakıtlara dönüşümleri için yüksek performanslı katalizörlerin geliştirilmesine çalışılacaktır.

BAGEP 2016 Ödülü Ödüller

BAGEP 2016 Ödülü

“BAGEP’in amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve birbirlerinin araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.”

Ödüller 2024-03-06 09:09

2017 Koç Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü

Ödüller 2024-03-06 09:01

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Gönen

Ödüller 2024-03-06 09:00

BAGEP 2017 Ödülü – Mehmet Cengiz Onbaşlı

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 09:07

Ödüller 2024-03-06 09:04

IEEE Robotik ve Otomasyon Topluluğu adlı Öğrenci Kulübü onaylandı.

Bilim & Teknoloji 2024-03-06 08:54

Araştırma 2024-03-06 08:23