Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post Kayıt

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post

Tanıtım metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

MIM Sustainable Design Workshop Etkinlikler

MIM Sustainable Design Workshop

Koç University Alumnus, Raza Hasan, Celebrates TIME’s Best Invention of 2023 with IAMBIC’s ‘Model T’ Ödüller

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü Ödüller

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü

Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümüzden Prof. Dr. Seda Kızılel ve Esra Yalçın Kaya, Kiyumars Jalili, Işılay Göktan'dan oluşan ekibi, TEKNOFEST 2023'te Sağlık ve Yaşam Bilimleri kategorisinde "En İyi Girişim Ödülü"nün sahibi oldu.

EDUNIVERSAL İşletme Okulları Sıralaması Belli Oldu Ödüller

EDUNIVERSAL İşletme Okulları Sıralaması Belli Oldu

Merkezi Paris’te bulunan yükseköğretim alanında uzmanlaşmış küresel bir sıralama ve derecelendirme kuruluşu olan Eduniversal, “Business Schools Ranking 2022 “de en iyi işletme okullarını sıraladı.

Koç University has been ranked in Times Higher Education World University Rankings by Subject 2024 Ödüller

İşletme Enstitüsü Financial Times Sıralamasında Bu Yıl Da En İyiler Arasında Öne Çıkıyor 2023 Ödüller

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, en prestijli yayınlardan biri olan Financial Times “Executive MBA” (EMBA) programları değerlendirmesinde 35’inci sırada yer alarak 10 sene üst üste Türkiye birinciliğini elde etti. Kadın öğretim üyesi oranında %50’ye ulaşan Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bu kriterde dünyadan başka bir üniversite ile 1’inciliği paylaştı.

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül Ödüller

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül

Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Fizik Bölümlerimiz Öğretim Üyesi ve 2009-2021 yıllarında Üniversitemizin Rektörü olan Prof. Dr. Umran S. İnan, Amerikan Jeofizik Birliği (AGU) tarafından 1962’den beri her yıl bir Bilim İnsanına takdim edilen John Adam Fleming Madalyası ile ödüllendirildi.

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada  Araştırma

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award Ödüller

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.

Kayıt 2024-08-07 11:56

Erasmus Mundus Joint Masters – Redesigning the Post

Etkinlikler 2023-12-04 12:02

MIM Sustainable Design Workshop

Ödüller 2024-08-07 11:59

Ödüller 2023-10-31 08:44

TEKNOFEST 2023 En İyi Girişim Ödülü

Ödüller 2023-12-04 12:11

EDUNIVERSAL İşletme Okulları Sıralaması Belli Oldu

Ödüller 2024-08-07 12:02

Ödüller 2023-12-04 12:17

Ödüller 2023-09-18 09:49

Amerikan Jeofizik Birliği’nden Prof. Dr. Umran S. İnan’a Ödül

Araştırma 2023-10-24 11:32

İşletme Enstitüsü Dünyada 35. Sırada

Ödüller 2023-11-07 12:15

TTGV Dr.Akın Cakmakcı Award

Prof. Can Erkey’i bu olağanüstü başarısından dolayı yürekten kutluyoruz.