COVID-19 Sonrası Rekabet ve İşletme İyileşmesi

Map Lokasyon

Founders Hall

COVID-19 Sonrası Rekabet ve İşletme İyileşmesi

26 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek olan Orta Gelirli Ekonomilerin Zorlukları Konferansı için heyecan verici bir duyuru yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Koç Üniversitesi’nin Hoover Institution, Standord Üniversitesi ile birlikte düzenlediği Orta Gelirli Ekonomilerin Karşılaştığı Zorluklar Konferansı, ilham verici bir etkinlik olacak. Aslı Demirgüç-Kunt’un açılış konuşması bize, COVID-19 sonrası dünyada orta gelirli ekonomilerin karşılaştığı zorluklar ve fırsatlar hakkında değerli içgörüler sunacak.

Konuşmacı Bilgileri

Aslı Demirgüç-Kunt, Küresel Kalkınma Merkezi’nde Misafir Araştırmacı olarak görev yapmaktadır. Küresel Kalkınma Merkezi’ne katılmadan önce, Dünya Bankası’nın Avrupa ve Orta Asya Bölgesi’nde Başekonomist olarak görev yapmıştır. 33 yıllık Dünya Bankası kariyeri boyunca çeşitli önemli pozisyonlarda bulunmuş ve finansal ve özel sektör gelişimi konusunda geniş kapsamlı araştırmalar yapmıştır. Çalışmaları dünya genelinde geniş ölçüde tanınmış ve alıntılanmıştır.