Plant Based Kitchen Atölyesi

Date and Time Tarih ve Saat

2024-12-02 18:30

2024-12-02 18:30

Map Lokasyon

MAVA Stüdyo

Plant Based Kitchen Atölyesi

Plant-Based Kitchen, bitki bazlı gıdaları kullanarak hem bedenimize hem ruhumuza iyi gelen, hiçbir canlıya zarar vermeyen bir mutfak anlayışıdır. Hayvansal ürünler olmadan da son derece lezzetli ve aynı zamanda sağlıklı yemekler ve tatlılar yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Üstelik bu süreç, yaratıcılığınızı geliştirme fırsatı sunar.

Bu özel atölyede, bitki temelli mutfağın sunduğu sonsuz olanakları keşfederken, vegan yemekler yapmanın ne kadar keyifli ve kolay olduğunu deneyimleyeceksiniz. Damak zevkinize göre şekillendirebileceğiniz vegan peynirler ve vegan yoğurtlar hazırlamayı öğreneceğiniz bu etkinlikte hem eğlenecek hem de sağlıklı beslenme yolculuğunuza yeni bir boyut katacaksınız.

Kendini bu alana adayan Kumin Vegan Lezzetler’in uzmanlığıyla, bitki temelli mutfağın inceliklerini öğrenmek ve kendi yaratıcı lezzetlerinizi keşfetmek için bize katılın. Atölye başlangıcında Kumin’den Serkan Şef’e, Kimya Bölümü öğretim görevlisi, yoga eğitmeni ve veganyemekler.com internet sitesinin kurucusu Dr. Yeliz Utku Konca eşlik edecek.

Icon Yüz yüze
Sağlık