S. Tamer Çavuşgil Ödülü - Prof. Dr. Ayşegül Özsomer Ödüller

S. Tamer Çavuşgil Ödülü - Prof. Dr. Ayşegül Özsomer

ktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ayşegül Özsomer, bu yılın prestijli S. Tamer Çavuşgil Ödülü’ne "Pazarlama Şirketlerinde Pazarlama Esnekliği: Performansın 'İkiz Motorları' Olarak Pazar Oryantasyonu ve Pazarlama Programı Standardizasyonu" başlıklı makalesiyle layık görülmüştür. Bu makale, Journal of International Marketing dergisinde yayımlanmış olup, uluslararası pazarlama yönetimi uygulamalarına önemli bir katkı sağlamıştır.

TÜBİTAK Bilim Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Bilim Ödülü

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), “2023 100. Yıl TÜBİTAK Bilim, Teşvik, Hizmet ve Özel Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Prof. Dr. Özgür Müstecaplıoğlu TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görüldü.

TÜBİTAK Bilim Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Bilim Ödülü

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), “2023 100. Yıl TÜBİTAK Bilim, Teşvik, Hizmet ve Özel Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Prof. Dr. Devrim Gözüaçık TÜBİTAK Bilim Ödülü’ne layık görüldü.

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü Ödüller

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü

Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD), Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seda Keskin’i 2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülüne layık gördü.

TÜBİTAK Teşvik Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), “2023 100. Yıl TÜBİTAK Bilim, Teşvik, Hizmet ve Özel Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Dr. Öğr. Üyesi Serkan Kır TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

TÜBİTAK Teşvik Ödülü Ödüller

TÜBİTAK Teşvik Ödülü

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), “2023 100. Yıl TÜBİTAK Bilim, Teşvik, Hizmet ve Özel Ödülleri’nin sahiplerini açıkladı. Doç. Dr. Savaş Taşoğlu TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ne layık görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi C. Ceyhun Arslan - Yeni Kitap! Kütüphane

Dr. Öğr. Üyesi C. Ceyhun Arslan - Yeni Kitap!

The Ottoman Canon and the Construction of Arabic and Turkish Literatures

Prof. Dr. Sami Gülgöz ve KURAM Lab Öğrencileri – Applied Cognitive Psychology Dergisi Öne Çıkanlar

Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden lisansüstü öğrencileri Zeynep Adıgüzel, Demet Ay, Ezgi Bilgin, Selin Buse Coşkuner ve Prof. Dr. Sami Gülgöz’ün (KURAM Laboratuvarı) "COVID-19 Pandemisi Sırasında Geçmişi Hatırlamanın ve Geleceği Hayal Etmenin İşlevleri" başlıklı makalesi Applied Cognitive Psychology dergisinde yayımlandı.

Prof. Dr. Seda Kızılel - Hücre Plakanızı Nasıl Alırdınız? Öne Çıkanlar

Prof. Dr. Seda Kızılel - Hücre Plakanızı Nasıl Alırdınız?

İncecik bir kâğıt düşünün. Şimdi de bu kâğıdın hücrelerden oluştuğunu düşünün, üstelik kendi hücrelerinizden. Vücudunuzda hasar gören bir dokuya yapıştırıldığında, orayı kendi hücrelerinizle tamir edebiliyor olsun. Kulağa bilim-kurgu ürünü gibi gelen bu hücre plakaları, Kimya ve Biyoloji Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Seda Kızılel ile Dr. Kiyumars Jalili, Doktora Öğrencisi Esra Yalçın Kaya ve Işılay Göktan'dan oluşan ekip tarafından geliştirilen yöntemle hasar görmüş sinir dokusu üzerinde de kullanılabilecek.

Kimsenin Cesaret Edemediği Sorularla Yeni Bir Tarih Yazmak Ödüller

Kimsenin Cesaret Edemediği Sorularla Yeni Bir Tarih Yazmak

Koç Üniversitesi, bilimin gelişmesini teşvik etmek amacıyla Türkiye’nin yetiştirdiği yurt içinde veya dışında evrensel bilgi birikimine katkıda bulunan başarılı ve öncü bilim insanlarını ödüllendirmek üzere, “Koç Üniversitesi Rahmi M. Koç Bilim Madalyası” programını başlattı. Bu yıl sekizincisi verilen ödül, “İdari, Sosyal, İnsani Bilimler ve Hukuk” alanında tüm dünyada ses getiren çalışmaları ile Cambridge Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler profesörü ve Emmanuel College’da siyaset bilimi araştırmacısı olarak görev yapan Prof. Dr. Ayşe Zarakol’un oldu. Biz de Ayşe Zarakol ile bu özel ödülü kazanmasında önemli rol oynayan araştırmalarını, yürüttüğü çalışmaları ve geleceğe ilişkin planlarını konuştuk.

Ödüller 2024-03-29 06:48

S. Tamer Çavuşgil Ödülü - Prof. Dr. Ayşegül Özsomer

Ödüller 2024-03-29 05:57

Ödüller 2024-03-29 05:55

Ödüller 2024-03-29 05:43

2023 Yılının En Başarılı Akademisyeni Ödülü

Ödüller 2024-03-29 05:58

Ödüller 2024-03-29 06:00

Kütüphane 2024-03-25 12:42

Dr. Öğr. Üyesi C. Ceyhun Arslan - Yeni Kitap!

The Ottoman Canon and the Construction of Arabic and Turkish Literatures

Öne Çıkanlar 2024-03-22 10:18

Öne Çıkanlar 2024-03-21 07:58

Prof. Dr. Seda Kızılel - Hücre Plakanızı Nasıl Alırdınız?

Ödüller 2024-03-21 03:45

Kimsenin Cesaret Edemediği Sorularla Yeni Bir Tarih Yazmak